Onafhankelijke en persoonlijke hulp van de familierecht advocaat in Breda

Bel ons 085-4011595

Familierecht advocaat Breda

U hoopt vanzelfsprekend een gelukkig leven te kunnen leiden met uw familie, zeker na het huwelijk met uw partner. Toch kan het voor komen dat zaken anders lopen dan u vooraf had verwacht. Omdat conflicten als een scheiding of bijvoorbeeld de bevoegdheid over een kind over het algemeen erg gevoelig liggen, is het lastig om hierbij samen met de wederpartij tot een passende oplossing te komen voor het probleem. Zeker als het gaat om een kind, is het niet altijd gemakkelijk om goede afspraken te maken. In dit geval kunt u de hulp inschakelen van de familierecht advocaat in Breda, die u bijstaat in het oplossen van familierecht problemen.

Oplossingen van de familierecht advocaat in Breda

Bij ons advocatenkantoor vindt u familierecht advocaten voor Breda en omgeving, die allen een goede opleiding hebben genoten en beschikken over jarenlange expertise in het vak. Zij kunnen u op een professionele wijze bijstaan in conflicten. Omdat conflicten op familiegebied vaak gevoelig liggen is het belangrijk dat u een vertrouwd gevoel heeft bij onze familierecht advocaat. Deze kan u namelijk alleen volledig helpen als u uw volledige verhaal aan hem of haar vertelt.

Problemen, conflicten en het familierecht

Het familierecht kan zowel van toepassing zijn op het interne, als ook op het externe doen en laten van een gezin. Een voorbeeld van een intern conflict is bijvoorbeeld een scheiding, waarbij inboedel of de bevoegdheid over een kind verdeeld moeten worden. Extern kunt u bijvoorbeeld een conflict krijgen met de jeugdzorg, waarbij uw kind uit huis geplaatst moet worden. Dit brengt vaak een heftige situatie met zich mee, waarbij de hulp van een ervaren advocaat gewenst is.

Een advocaat zal altijd proberen om een dagvaarding te voorkomen, omdat dit vaak veel tijd en geld kost. Beter is het om vroegtijdig tot een schikking met de wederpartij te komen om een rechtszaak tegen te gaan. In sommige gevallen is een familierecht advocaat overbodig en kunt u tot een oplossing komen met een mediator. Ook voor een mediator bent u bij ons aan het juiste adres!