De ervaren letselschade advocaat in Breda

Bel ons 085-4011595

Letselschade Advocaat Breda

Hoewel u letselschade altijd zo goed mogelijk zal proberen te voorkomen kan het voorkomen dat u hier onverwachts toch mee te maken krijgt. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat u een weg oversteekt via een zebrapad en hierbij wordt aangereden. Zowel uzelf als de bestuurder van de auto die u aanreed hebben niet goed opgelet. De vraag is echter wie op moet draaien voor de kosten in dit geval, uzelf of de bestuurder van de auto? Omdat het vaak lastig is om in dergelijke situaties samen tot een passende oplossing te komen, kan een letselschade advocaat in Breda de uitkomst bieden.

Conflict over letselschade? Bel de letselschade advocaat in Breda!

Bij ons advocatenkantoor vindt u letselschade advocaten in Breda en omgeving. Samen met u zullen zij proberen om zoveel mogelijk kosten vergoed te krijgen, bovenop een mogelijke schadevergoeding. Zeker wanneer u door een ongeval een tijd niet kunt werken zou een financiële vergoeding op zijn plaats zijn.

Letselschade in de breedste zin van het woord

Letselschade kan op tal van plekken ontstaan en hoeft niet altijd te ontstaan bij een ongeluk, zoals eerder in dit artikel is beschreven. Zo kan letselschade bijvoorbeeld ook ontstaan bij een arbeidsongeval, tijdens een mishandeling, als gevolg van een medische fout van een arts in het ziekenhuis, door het toedoen van een dier als een hond of paard, bij een besmetting of als gevolg van een gebrekkigheid in een product. In deze gevallen zal de letselschade advocaat in Breda altijd eerst proberen een schikking te treffen met de wederpartij, zodat een dagvaarding voorkomen kan worden. Hierbij eist onze advocaat een vergoeding die realistisch en aanvaardbaar is voor beide partijen.