Geschillen snel opgelost met mediation in Breda

Bel ons 085-4011595

Mediation in Breda

Wanneer u een conflict heeft met een zakenpartner, met vrienden of bijvoorbeeld met uw vrouw of man, kan mediation een goede uitweg vormen. Mediation is een vorm van conflictbemiddeling waarbij een onafhankelijke mediator probeert een oplossing te vinden. Deze oplossing moet vanzelfsprekend worden goedgekeurd door alle betrokken partijen in een conflict of geschil. Laat uw geschil oplossen door onze mediator in Breda!

Hulp van de mediator in Breda

Het voordeel van het inschakelen van een mediator is dat dit vaak minder heftig is dan een rechtszaak. Bij ons advocatenkantoor kunnen we u helpen met mediation in Breda en omgeving. Of het nu gaat om de bemiddeling bij een scheiding of bij een zakelijk conflict, wij helpen u graag! Onze mediators hebben naast veel kennis over het bemiddelen in geschillen een jarenlange expertise, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Het werk van een mediator

Het inschakelen van een mediator voorkomt over het algemeen een rechtszaak voor het oplossen van een (zakelijk) geschil. Met het voorkomen van een rechtszaak bespaart u tevens veel tijd en vaak ook geld. Het opstarten van een rechtszaak is namelijk duur en er gaat veel tijd overheen voor er een daadwerkelijke uitkomst is. Bij mediation probeert u door te praten en te onderhandelen samen tot een passende oplossing te komen, waarbij een mediator u zal helpen en u in de goede richting zal duwen. Onze mediator in Breda heeft al veel geschillen tot een goed einde gebracht.

Een mediator zal nooit oordelen in een bemiddelingszaak, maar enkel advies geven om samen met de betrokken partijen tot een oplossing te komen. Er kan dus gesteld worden dat de mediator bij mediation volkomen onafhankelijk is. Mocht u toch het vermoeden hebben dat een mediator niet onafhankelijk is, dan kunt u vanzelfsprekend overschakelen naar een andere mediator.