Uw geschil opgelost door de huurrecht advocaat in Breda

Bel ons 085-4011595

Huurrecht advocaat Breda

Onder het huurrecht van Nederland verstaan we alle zaken die een direct of indirect verband hebben met het huren van producten of ruimtes. Dit kan bijvoorbeeld een geschil zijn over het onderhoud van uw appartement, over het niet betalen van de huur door uw huurders of bijvoorbeeld over schade aan uw verhuurde goederen. De huurrecht advocaat in Breda van ons advocatenkantoor kan u helpen bij het oplossen van dergelijke conflicten met uw klanten of verhuurders. In veel gevallen zal een huurrecht advocaat proberen een dagvaarding te voorkomen zodat de kosten en tijd van een rechtszaak u bespaard blijven. Bent u benieuwd wat een huurrecht advocaat voor u kan betekenen? We leggen het u graag telefonisch of per mail uit.

Problemen met de huur van een huis? Wij helpen u!

Het komt geregeld voor, dat u te maken krijgt met schade aan een huurwoning waar u niet direct zelf iets aan had kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan de schade die voortkomt uit een storm rond uw woning, schade door lekkage, enzovoorts. In deze gevallen is het niet altijd even makkelijk om te bepalen wie voor de kosten van de reparatie van de woning op moet draaien. Zelf vindt u wellicht dat de verhuurder aansprakelijk is en zodoende moet zorgen voor een snelle reparatie. Andersom vindt de huurder vaak dat u moet zorgen voor een oplossing.

Conflicten rond de huur oplossen met een huurrecht advocaat in Breda

Door de hoge kosten die verbonden zijn aan het onderhouden van woningen leiden dergelijke situaties vaak tot lastig oplosbare conflicten. Juist in deze situaties staan onze huurrecht advocaten voor u klaar om samen met uw (ver)huurder tot een passende oplossing te komen. Des te sneller u de huurrecht advocaat in Breda inschakelt, des te groter de kans ook is op een succesvolle afloop. Het geduld van een (ver)huurder zal namelijk steeds verder afnemen, waardoor de kans op een dagvaarding groter wordt.